We willen van deze wereld een betere plek maken door te zorgen dat JIJ een verschil maakt

Coaching by Colour …

ja, beste lezer, Avalon wil jou via deze blog voortaan regelmatig nuttige informatie aanbieden waardoor je kan groeien. Je gaat hier inzichten, technieken, trucjes enz. vinden die jou kunnen helpen jouw volledige mogelijkheden te gaan benutten.

Rit en ik nodigen jou hartelijk uit om -op jouw eigen tempo- actief deel te nemen aan deze blog. Jouw reacties, jouw verzuchtingen, jouw vragen maken de essentie uit! Het heeft geen zin dat wij tijd en energie steken in het schrijven van artikels waar jij niets aan hebt.

Het enige doel dat wij nastreven, is behoorlijk sterk: “Door jou te helpen je mogelijkheden waar te maken willen we van deze wereld een betere plek maken”!

Het werkt als een lichtpuntje dat met de juiste ondersteuning of begeleiding een schijnwerper wordt. Ga maar na welk een enorme ruimte kan verlicht worden door een kaarsvlammetje, en denk dan in termen van een ‘phare’. Door de manier waarop jij gaat groeien, maak je het voor anderen mogelijk daar op hun beurt door te groeien.

Stel je eens voor, jij wordt er niet alleen zelf beter van, maar ook de omgeving waarin je leeft! Creëer mee een betere wereld door bewust jouw eigen potentieel te realiseren. 

Als je nu denkt “maar dit is toch niets voor mij”, dan zit je hier werkelijk op de juiste plaats!!! Wij hebben voor ons sterk doel namelijk ook JOU nodig, en je zal zien dat het je nog lukt ook, gegarandeerd. Samen met jou maken we het verschil.

Rit & Willy

Commentaren op: "Wat kan Avalon Coaching by Colour jou bieden?" (3)

 1. Brigitte zei:

  Dat is alvast een heel aansprekend begin! Ik wens jullie alle succes met de blogs en ik kijk er enorm naar uit meer van jullie te vernemen! Het is een prachtige missie die jullie hebben…

  warme knuf
  Brigitte

 2. Ja, daar sluit ik mij graag bij aan! Veel warme reacties en interessante commentaren wens ik jullie toe! Ook van mij een lieve knuffel!
  Brigitte

 3. diepmagenta zei:

  Hoe meer je denkt dat het niet voor jou is hoe meer het juist wel voor jou is, weet er alles van 😉 Laat je raken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: